2-A Sınıfı Veli Ziyareti

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar devam ediyor. Ev ziyaretleri aracılığı ile öğrencilerimizi aile ortamlarında gözlemlemeyi arzu ediyoruz. 2-A Sınıf Öğretmeni Pelin Kutlu, Okul Müdürü Kenan Sarı ve Okul Aile Birliği Başkanı Sevim Koçak’ın katılımıyla veli ziyareti gerçekleştirildi. Çocuğun ilk öğretmeni, ilk güven kaynağı, ilk gözlem alanı ailesi. Ailenin gücü değerinde, değeri etkisinde… Okul ve aile gerçekten el ele, gönül günüle verebildiğinde çocuklar için atılacak adımlar da çeşitlenecek. Bir çocuğun yüzünde güller açması için küçücük adımlar çoğu zaman onlar tarafından büyüteçle görülür. Hele de öğretmenini gördüyse evinde, kalbinin sesi fotoğraftan bile duyulur. Sevgili öğrencimize ve değerli ailesine bizleri misafir ettikleri için çokça teşekkür ediyoruz.

29-05-202329-05-2023

Yayın: 29.05.2023 - Güncelleme: 29.05.2023 12:46 - Görüntülenme: 69