2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

28.10.2016 tarihinde ve saat 14.00'da okulumuz giriş katında Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Kurul başkanı Harun Özdal'ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, müdür yardımcısı Mustafa Duman okulda yürütülen çalışmalar hakkında genel bir bilgilendirme yapmıştır. Okul müdürü Kenan Sarı ise okul-aile birliğinin önemine değinmiş ve velilerin okulun gelişiminde etkin olmalarının önemini vurgulamıştır. Okul rehber öğretmeni Handan Kızılay rehberlik faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapmış ve velilerin düzenlenen seminerlere daha fazla ilgi göstermesinin önemini vurgulamıştır. Okulumuzda yeni göreve başlayan öğretmenlerimiz kendilerini tanıtmışlardır. Oy birliği ile ve tutanaklara geçtiği şekli ile seçimler gerçekleştirilerek kayıt altına alınmıştır. Toplantı sonrasında veliler sınıf öğretmenleriyle görüşmeler yapmak üzere sınıflara dağılmışlardır. Toplantıya katılan tüm velilerimize ilgileri için teşekkür ederiz. Eğitimde veli/aile desteğinin önemini tekrar hatırlatmak isteriz.

2016-2017 OKUL-AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Yönetim Kurulu Başkanı GÖZDE İNCE

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı KÜRŞAT SALIK

Muhasip Üye DERYA EKER KAZNELİ