Etiket Sonuçları: Değerlendirme

Tem

Her yıl olduğu gibi bu yıl da çektiğimiz fotoğraflardan amatörce slâytlar hazırlayarak ve fotoğrafların orijinalleriyle birlikte DVD’lere kaydederek çocuklarımıza sunduk.

Öğrencilerimiz 16 Haziran 2023 Cuma günü karne heyecanı yaşadılar.

May

Son günlerde Okul Müdürü Kenan Sarı tarafından sınıflarımız ziyaret edilerek ders denetimleri gerçekleştiriliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da çektiğimiz bu fotoğraflarından amatörce slâytlar hazırlayarak ve fotoğrafların orijinalleriyle birlikte DVD'lere kaydederek çocuklarımıza sunuyoruz.

Ock

21 Ocak 2022 Cuma günü 2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemini nihayetlendirmiş bulunuyoruz.

Ock

Okul öncesi eğitim öğrencilerimizin gelişim raporları hazırlanarak diğer çalışmalarla birlikte renkli paketlere konularak 21 Ocak 2022 tarihinde çocuklarımıza sunuldu.