Etiket Sonuçları: Ramazan

Nis

Manevi değerlerimizi derinden hissettiğimiz bayramlarımız eğitimin önemli unsurları olarak gündemimizde yerini alıyor.

Nis

2-D Sınıf Öğretmeni Zühal Ulutaş, Ramazan Bayramı ile ilgili güzel bir sınıf etkinliği düzenledi.

Nis

Okul öncesi eğitim sınıfımızda Ramazan konulu çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Nis

Sınıf Öğretmeni Metin Yazıcı ve velilerimizin katkılarıyla hazırlanan etkinlik, çocuklarımızın değerlerimizi yaşamaları için önemli bir fırsat oldu.

2-D sınıfı öğrencilerimiz Ramazan’ın esintisini hissetsinler diye aile desteği ile farklı bir hatıra köşesi oluşturuldu.

Fırsat eğitimleri hedeflerimize yürürken faydalandığımız güzel yaklaşımları barındırıyor içerisinde.

May

Ramazan güzel ve özlenen bir ay; bereketli ve saygılı bir zaman. Bayrama erişenler için kutlu olsun vakit ve bayramlar "bayram olsun" yeniden...

Nis

Ramazan ayı bitene kadar sürecek kampanyada toplanan yardımların birinci bölümü düzenlenerek paketlendi. Öğretmenlerimiz, stajyer üniversite öğrencilerimiz, okul yönetimi ve personelimizin destekleriyle hazırlanan paylaşma paketlerimiz tespit edilen ailelere sunuldu.

Nis

Sınıf Öğretmeni Metin Yazıcı'nın desteği ve veli işbirliği ile düzenlenen gölge gösterisi sınıf iklimini olumlu etkilerken, Ramazan'ın gelenekselleşen simgelerinden biriyle daha buluşmamızı sağladı.

Nis

1-D sınıfı öğrencilerimiz için Ramazan'ın esintisini hissetsinler diye aile desteği ile farklı bir hatıra köşesi oluşturuldu.

Nis

Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü yeni bir kampanya düzenliyor.