Etiket Sonuçları: TBM

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından,  “TBM (Bağımlılıkla Mücadele) Eğitimi” semineri düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı okul bahçemizde coşkuyla icra edildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okul öncesi eğitim sınıfında çeşitli kutlama etkinlikleri yapıldı.

Nis

1-B Sınıf Öğretmeni Sevgi Bircan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ailelerin desteğini alarak sınıfında "Atatürk Köşesi" oluşturdu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sınıflarımızda yaptığımız süslemeler bu sene daha özenli bir şekilde hazırlandı.

17.03.2022 tarihinde okul öncesi eğitim sınıfımızı ziyaret eden Psikolojik Danışman Handan Kızılay, Yeşilay TBM eğitimleri kapsamında yer alan içerikleri öğrencilerimizle paylaştı.