Etiket Sonuçları: ÇEDES

Nis

Manevi değerlerimizi derinden hissettiğimiz bayramlarımız eğitimin önemli unsurları olarak gündemimizde yerini alıyor.

Şbt

4-D Sınıf Öğretmeni Filiz Özen, ÇEDES Projesi etkinlikleri bağlamında 23 Şubat 2024 tarihinde “Berat Kandili” ile ilgili bir program düzenledi.

May

Okul öncesi eğitim sınıfımızda “Merhamet ve Yardımlaşma” değerlerimizi gündeme taşıdığımız ve yaklaşık bir hafta süren bazı etkinlikler yaptık.

Nis

Büyük deprem felaketinden etkilenip şehrimizde misafir olarak bulunan ve okulumuzda eğitim almaya başlayan öğrencilerimiz ile ailelerini okulumuzda ağırlamak istedik.

Nis

Değerler ile ilgili düzenlenen etkinlikler Ramazan ayında daha da anlamlı oluyor.