Etiket Sonuçları: İlkyardım

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası dolayısı ile ilgili okul öncesi eğitim öğrencilerimizle birlikte çeşitli eğitim etkinlikleri yaptık.

Ara

22 Aralık 2023 Cuma günü 13.00-15.00 saatleri arasında, okulumuz çok amaçlı salonunda “İlk Yardım Veli Farkındalık Semineri” düzenlendi.

Ara

Kas

4-C Sınıfı Öğretmeni Osman Yılmaz, Trafik ve İlk Yardım Dersini okul dışı öğrenme ortamlarını kullanarak uygulamalı olarak işledi.

Daha önce duyurusunu yaptığımız ve velilerimize yönelik olarak düzenlenen "İlk Yardım Eğitimi Kursu" önemli bir faaliyet olarak okulumuzda gerçekleştirildi.

May

İlk yardım konusunda teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalar da oldukça önemli bir deneyim sağlıyor.

May

12 Mayıs 2022 tarihinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'ne yapılan ziyaret öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekti.

May

Trafik ve İlkyardım Haftası dolayısıyla okulumuzda çeşitli eğitim etkinlikleri yapılıyor.

İlk yardım konusunda çok önemli bir eğitime dâhil olduk.