Nis

3-D ve 4-C sınıfı öğrencilerimiz Paşabahçe Mesire Alanında doğayla iç içe neşeli bir gün geçirdiler.

Nis

Millî Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde görevli Uzman Diyetisyen öğrencilerimize yönelik eğitim semineri düzenledi.

Nis

23 Nisan 2024 tarihinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı’nı icra ettik.

Nis

Okul öncesi eğitim biriminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çeşitli eğitim etkinlikleri ve eğlenceli uygulamalar düzenlendi.

Nis

Millî Mücadele’nin ve milletin egemenliğinin vatanın kalbinde, Ankara’da yer alan mührü; Türkiye Büyük Millet Meclisi 104 yaşında…

Nis

3-D sınıfı öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinin “bitkilerin yaşam döngüsü” konusunu bir dizi deney ve gözlem etkinliği ile bütünleştirerek ele aldılar.

Nis

7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası çok önem verdiğimiz bir hafta ve ara tatil ile bayram nedeniyle etkinliklerimizi biraz gecikmeli olarak yapmaya gayret ettik.

Nis

Manevi değerlerimizi derinden hissettiğimiz bayramlarımız eğitimin önemli unsurları olarak gündemimizde yerini alıyor.

Nis

2-D Sınıf Öğretmeni Zühal Ulutaş, Ramazan Bayramı ile ilgili güzel bir sınıf etkinliği düzenledi.

Nis

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi hazırladığı “İletişim Becerileri ve Etkili İletişim” panosu ile bizleri düşündürdü. Hatalarımızı doğrularımızı tarttık, neticesini kendi hanemize yazdık.

Nis

Sınıf Öğretmeni Yeliz Sarıkaya, maket olarak hazırladıkları saatlerle her çocuğun konuyu yaparak ve yaşayarak öğrenmesi için çabalarken amacına da ulaşmış oldu.

Nis

4-A sınıfı öğrencimiz Zeynep Yuvacı’nın yazdığı şiir il değerlendirmesinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Nis

Okul öncesi eğitim sınıfı çocuklarımıza 29 Mart 2024 Cuma günü, “Mahremiyet Eğitimi ve Güvenli Dokunuş” konularında sevilerine uygun eğitim verildi.

Nis

İkinci sınıf öğrencilerimiz Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi’nde seyrettikleri oyunu oldukça beğendiler.

Nis

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla okul öncesi eğitim biriminde tiyatro ile ilgili farkındalık etkinliği uygulandı.