T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / MERKEZ - Süleyman Sami Kepenek İlkokulu

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

04.11.2017 tarihinde ve saat 10.00'da okulumuz giriş katında "Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" gerçekleştirilmiştir.

04.11.2017 tarihinde ve saat 10.00'da okulumuz giriş katında "Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" gerçekleştirilmiştir. Kurul Başkanı Harun Özdal'ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Okul Müdürü Kenan Sarı bir konuşma yaptı. Toplantıya katılım oranının beklentilerin altında olduğunu ifade eden Kenan Sarı, bu tür toplantıların önemini ve okulların gelişimi için birlikte hareket edilmesinin gereğini belirtti. Toplantıya katılma nezaketi gösteren velilere ve önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, okul aile birliği desteklerinin pek çok ihtiyacın giderilmesinde önemli bir görevi olduğunu sözlerine ekleyen Kenan Sarı, aile ilgisinin çocuk başarısında çok önemli bir etken olduğunu söyledi. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Salık faaliyetler hakkında kısa bir konuşma yaparak velilerin sözcülüğü yapmış oldu. Müdür Yardımcısı Mustafa Duman okulda yürütülen çalışmalar hakkında sunum eşliğinde genel bir bilgilendirme yaptıktan sonra EBA konusunda ailelerin destekçi olmasını ve okulumuzun EBA paylaşımlarının önemini vurgulayarak sözü Rehber Öğretmen Handan Kızılay'a verdi. Rehberlik faaliyetleri hakkında kısa bir sunum gerçekleştiren Handan Kızılay, BİLSEM süreci ile ilgili özet bilgiler verdikten sonra rehberlik biriminin veliler için her zaman açık olduğunu ifade etti. Konuşmalardan sonra oylama aşamasına geçildi. Oy birliği ile ve tutanaklara geçtiği şekli ile seçimler gerçekleştirilerek kayıt altına alınmıştır. Toplantı sonrasında veliler sınıf öğretmenleriyle görüşmeler yapmak üzere sınıflara dağılmışlardır. Toplantıya katılan velilerimize ilgileri için teşekkür ederiz. "Birlikten kuvvet doğar" sözünü iyi analiz etmemiz gerektiğini ve eğitimde veli/aile desteğinin önemini tekrar hatırlatmak isteriz.

2017-2018 OKUL-AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

YÖNETİM KURULU

Asil Üyeler:

Kürşat SALIK

Derya EKEN KAZNELİ

Reyhan ALTUNKAYA

Mehtap GÜLSEVER

İrfan ARSLAN

Yedek Üyeler:

Aslı ONUT

Mücahit KOÇ

Tuğba ARSLAN

Hatice ATAŞ

Zeynep YERLİKAYA

 

DENETİM KURULU

Asil Üye: Kemal DEMETÇİÇEK

Emine Nesrin BAŞARA  (07.09.2017 tarihli Öğretmenler Kurulunca seçildi.)

Suat KOÇAK (07.09.2017 tarihli Öğretmenler Kurulunca seçildi.)

Yedek Üye: Sinan BULUT

Tevfik YAVUZ (07.09.2017 tarihli Öğretmenler Kurulunca seçildi.)

Özlem ARSLAN (07.09.2017 tarihli Öğretmenler Kurulunca seçildi.)

 

NOT: Konu ile ilgili fotoğrafların tümüne haberler bölümünden ulaşabilirsiniz: icerikler/2017-2018-egitim-ve-ogretim-yili-okul-aile-birligi-genel-kurul-toplantisi_3735572.html

04-11-2017

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.11.2017 - Güncelleme: 04.01.2024 18:55 - Görüntülenme: 390
  Beğen | 3  kişi beğendi