Etiket Sonuçları: Cumhuriyet

Ekm

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan için canını feda eden tüm kahramanlarımızı şükran ve minnetle yâd ediyoruz. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın Türkiye!

Ekm

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla geçtiğimiz hafta boyunca okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli eğitim etkinlikleri düzenlendi.

Ekm

Çok değerli bir dönümün tam da karşısında; Cumhuriyetin 100. yılında türlü türlü duygularla eşiğin önünde bekleyen heyecanlı ruhlarız.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı, 28.10.2022 Cuma günü saat 09.00'da okulumuzda gerçekleştirildi.

Ekm

Kendi kültürümüze ait etkinliklere coşkuyla dâhil olan çocukları gördükçe sevincimiz katlanarak artıyor.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız yaklaşırken okulumuzda bayram hazırlıkları da yoğunlaştı. Her sınıf kendi bünyesinde süslemeler, sohbetler, video gösterimleri ve dinleme etkinlikleri gerçekleştirdi.

Ock

"Sağlıklı Beslenme" konusunu gündeme getiren çeşitli çalışmalar aracılığıyla sınıf eğitimleri verildi.

Ock

Salgın hastalık tedbirleriyle birlikte hayatımıza yoğun biçimde dahil olan kişisel hijyen uygulamaları bu defa da sınıf eğitimleri şeklinde gündemimize geldi.

Ock

Okul sağlığı eğitimleri ve uygulamaları çeşitlenerek devam ediyor.