Etiket Sonuçları: Kütüphane

Nis

60. Kütüphaneler Haftası dolayısı ile hafta boyunca okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli eğitim etkinleri yapıldı.

4-D sınıfı öğrencilerimiz geçtiğimiz günlerde Şems-i Sivasî İl Halk Kütüphanesi’ne ziyarette bulundular.

Nis

59’uncu Kütüphaneler Haftası dolayısı ile hafta boyunca okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli eğitim etkinleri yapıldı.

Nis

29 Mart 2023 tarihinde dördüncü sınıf öğrencilerimiz, sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde Şems-i Sivasî İl Halk Kütüphanesi’ne ziyarette bulundular.

Nis

2-C sınıfı öğrencilerimiz 29 Mart 2023 tarihinde aileleriyle birlikte aynı anda kitap okuma etkinliğinde buluştular.

Nis

2-C sınıfı öğrencilerimiz 29 Mart 2023 tarihinde okul kütüphanesini ziyaret ederek bazı etkinlikler gerçekleştirdiler.

Ara

4-C sınıfı öğretmeni Yeliz Sarıkaya, öğrencileriyle birlikte kütüphanede okuma saati düzenleyerek ilk adımı atmış oldu.

Ara

Daha önce öğretmenler odası olarak kullanılan mekân şimdilerde kütüphane olarak öğrencilerimize hizmet vermeye başladı.

Nis

58'inci Kütüphaneler Haftası dolaysıyla, 28-31 Mart tarihleri arasında, okul genelinde tüm öğrencilerimizi kapsayan "Kütüphane" konulu ödüllü resim yarışması düzenlendi.

Nis

01.04.2022 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda "Yazar Söyleşileri" etkinlikleri kapsamında, okulumuz İngilizce Öğretmeni Özlem Emine Yıldız'ın katılımı ile söyleşi gerçekleştirildi.

Nis

Serkan Erdoğan tarafından yazılan "Burnumu Kim Yedi?" adlı hikâye kitabını resimleyen Şeyma Okutan, öğrencilerimize seviyelerine uygun güzel bir hikâye okudu.

Nis

Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği Üyesi, Halk Şairi, Araştırmacı ve Yazar Fatma Umar 1-C sınıfı öğrencileriyle güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.

Nis

30 Mart 2022 tarihinde, tüm sınıflarımızda eş zamanlı olarak okuma faaliyeti düzenlendi.

Sivas Eğitimi Destekleme Derneği (SEDDER) Başkanı Bülent Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Sayıcı okulumuza kadar gelerek bizleri onurlandırdılar.

Kütüphaneler Haftası Okul Koordinatör Öğretmeni Özgür Özdemir, okulumuzda yürüttüğü faaliyetlerle çocukların kitap sevgisini daha da çoğaltmaya çalışıyor.