Okul İnternet Sitesi Yayın Ekibimiz

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmaları sistemli bir biçimde haber olarak paylaşıyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi okul internet sitemizin işletimi ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere okul müdürlüğünce “İnternet Sitesi Yayın Ekibi” oluşturulmuştur. Ekipte görev alan üyeler, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı başında yapılan Öğretmenler Kurulu Toplantısı’nda tekrar belirlenmiştir. Okul internet sitemizin yönetilmesi hususunda, 05.06.2018 tarih ve 10943576 sayılı “T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Okul İnternet Siteleri Yönergesi” doğrultusunda hareket edilmektedir. (Bu içerik/haber, yönerge gereği oluşturulan ekibin görev alanlarını paydaşlarımıza duyurmak için hazırlanıp yayınlanmıştır.)

İNTERNET SİTESİ YAYIN EKİBİ

Süleyman Sami Kepenek İlkokulu İnternet Sitesi Yayın Ekibi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu’nda alınan karar doğrultusunda tekrar oluşturulmuştur. Ekip üyelerinin isimleri ve görevleri aşağıda yer almaktadır:

İNTERNET SİTESİ YAYIN EKİBİ YÖNETİCİSİ:

Okul Müdürü Salih Sebahattin KARADAĞ (Temmuz 2023’ten itibaren)

Müdür Yardımcısı Yavuz KONDU (Ekim 2020’den itibaren)

İNTERNET SİTESİ YÖNETİCİSİ:

Müdür Yardımcısı Yavuz KONDU (Ekim 2020’den itibaren)

Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Zehra YILMAZ (Kasım 2014’ten itibaren)

EDİTÖR:

Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni Zehra YILMAZ (Kasım 2014’ten itibaren)

DANIŞMAN:

Rehber Öğretmen Handan KIZILAY (Eylül 2018’den itibaren)

İNTERNET SİTESİ YAYIN EKİBİNİN GÖREVLERİ:

a) Okul internet sitesini yayınlar, yönetir.

b) Panel Kullanım ve İçerik Yönetim politikasına uygun iş ve işlemleri yapar.

c) İnternet sitesi yayın ekibi yöneticisi; internet sitesi yayın ekibinin koordinasyonu, denetimi ve yayınlanacak içeriğin kontrolünü sağlar.

ç) İnternet sitesi yöneticisi; okul internet sitesi ile ilgili teknik iş ve işlemleri yürütür.

d) Editör; içerik oluşturur, oluşturulan tüm içeriklerin niteliğini artırmak üzere; anlam bütünlüğü, hitap tutarlılığı, noktalama, imla ve yazım kurallarına uygunluğunu denetler, değerlendirir ve düzeltmeler yapar.

e) Danışman; oluşturulan tüm içeriklerin pedagojik açıdan uygunluğunu denetler.

Açıklama: 05.06.2018 tarih ve 10943576 sayılı T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL İNTERNET SİTELERİ YÖNERGESİ doğrultusunda Süleyman Sami Kepenek İlkokulu tarafından hazırlanmıştır.

03-01-202403-01-202403-01-202403-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 18:52 - Görüntülenme: 427