Trafik Konulu Ödüllü Resim Yarışması

Sevgili Öğrencilerimiz;

Ulusal düzeyde organize edilen yeni bir resim yarışması başlıyor. "Trafikte Saygı ve Sabır" temalı ödüllü resim yarışması, Türkiye geneli resmî ve özel eğitim kurumlarında öğrenim gören ilkokul öğrencilerini kapsıyor. Başvuru ile ilgili bilgileri lütfen inceleyiniz:

Yarışmanın Adı: Trafikte Saygı ve Sabır

Konusu: Trafik

Amacı: Ülkemizde önemli toplumsal sorunlardan biri olarak karşımıza çıkan trafik kazaları neticesinde her yıl yaşanan can kayıpları ve maddi kayıpları azaltmak için oluşturulması gereken toplumsal bilincin küçük yaşlardan itibaren ortaya çıkmasını ve öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmelerini sağlamak.

Kategorisi: Resim

Eserlerin Okul Müdürlüklerine Teslim Edilmesi İçin Son Tarih: 23 Mayıs 2022

Ödül Töreni: 10 Haziran 2022

Koordinatör Öğretmenler: Suat Koçak - Zühal Ulutaş

Ödüller: Yarışmada il çapında ilk üç dereceye giren öğrencilerin ödülleri İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenecek ve karşılanacaktır.

Yarışma Şartları:

1. Resimler 35x50 cm ebadında standart resim kâğıdına yapılacaktır.

2. Yarışmaya katılım ücretsizdir ve gönüllülük esastır.

3. Resimler sulu boya, guaj boya, pastel veya yağlı boya vb. kullanılarak yapılacaktır.

4. Resimler paspartulu olacaktır.

5. Eser sahibine ait bilgiler belirlenen etikete yazılarak eserin arka yüzüne yapıştırılacaktır.

6. Her öğrenci yarışmaya yalnızca bir eserle katılacaktır.

7. Resimler başvuru tarihleri içerisinde okula teslim edilecektir.

8. Resimlerle birlikte teslim edilmesi gereken evraklar konusunda koordinatör öğretmenlerden ayrıntılı bilgi alınacaktır.

9. Evrakları eksik olan resimler değerlendirmeye alınmayacaktır.

10. Katılımcı yarışmaya gönderdiği eserin tümüyle kendisine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Eserler özgün olmalıdır.

11. Okul komisyonunun değerlendirmesi neticesinde birinci seçilen eser İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecek ve il değerlendirmesine katılacaktır. İl değerlendirmeleri ile birlikte ilk üçe giren eserlere ödülleri sunulacaktır.

12. Yarışma ile ilgili koordinatör öğretmenlerden bilgi alınabilir.

06-05-2022

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 06.05.2022 18:00 - Görüntülenme: 778