Salih Sebahattin KARADAĞ - Müdür

1966 yılında Sivas’ta doğdu. İlk ve ortaokulu Sivas Merkez Durdulu Köyü’nde tamamladı. Sivas Kongre Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite tahsili için il dışına çıktı. 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Amasya Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi ve akabinde mesleğe adım attı. 1989 yılında ilk görev yeri olan Çorum’un Mecitözü ilçesine bağlı Işıklı Köyü İlkokulu’nda müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı. 1994 yılında Sivas’a nakil gelerek çeşitli kademelerde öğretmen ve idareci olarak görevini sürdürdü. En son Vali Reşit Paşa İlkokulu müdürü olarak okul yöneticiliği çalışmalarını ifa ederken, ilimiz genelindeki eğitim kurumlarına yapılan yeniden yönetici görevlendirmeleri neticesinde, 31 Temmuz 2023 tarihinde Süleyman Sami Kepenek İlkokulu’nda yeni görevine başladı. Başöğretmen unvanına sahip olan Salih Sebahattin Karadağ’ın yıllar içinde kaleme aldığı şiirleri çeşitli mecralarda yayımlandı. Evli ve dört çocuk babasıdır.