2-D Sınıfı Sinema Etkinliği

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar devam ediyor. Bu yıl ilk kez Millî Eğitim Bakanlığı’nın kararı ile yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin eğlenerek öğrenecekleri keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için “dönem sonu etkinlik haftası” düzenleniyor. Okulumuzda da çeşitli çalışmalar yapılıyor. “Bakalım sırada hangi etkinlikler var?” diye sormuştuk ve 2-D Sınıfı bu defa “Sınıf Sineması” ile bizlere karşılık verdi. Mısırlarını ve beslenme kutularını hazırlayan çocuklar hep birlikte bir bütün olarak sinemaya dâhil oldular.  Sınıf Öğretmeni Zühal Ulutaş’ın rehberliğinde düzenlenen etkinlik öğrencilerimizi oldukça mutlu etti.

18-01-202418-01-202418-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 20:59 - Görüntülenme: 85