Aile Eğitim Semineri

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF ve MİRAS Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar aile eğitimleriyle devam ediyor. 29 Aralık 2023 Cuma günü 13.00’da, okulumuz bodrum katında yer alan çok amaçlı salonda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından, “Çocuk İhmal ve İstismarı – Metamfetamin Bağımlılığı ve Etkileri – BİLSEM Tanıtımı” konularında aile eğitim semineri düzenlendi. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından hazırlanan seminer önemli konu başlıklarını içeriyordu. Psikolojik Danışman Handan Kızılay’ın rehberliğinde CÜ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı stajyer öğrencilerinin sunumu ile farklı konulara değinildi. Verimli geçen bu eğitim etkinliğinde gündeme gelen konular farklı çalışmalarla birlikte ele alınmaya devam edecek. Özellikle aile eğitimlerine değer verip katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

30-12-202330-12-2023

Yayın: 30.12.2023 - Güncelleme: 30.12.2023 18:28 - Görüntülenme: 155