Akran Zorbalığı - Çocuk ve Ergen Gelişim Dönemleri Semineri

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar devam ediyor. 01 Aralık 2023 Cuma günü 13.00-14.20 saatleri arasında, okulumuz bodrum katında yer alan çok amaçlı salonda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından, “Akran Zorbalığı - Çocuk ve Ergen Gelişim Dönemleri” konularında aile eğitim semineri düzenlendi. Psikolojik Danışman Handan Kızılay akran iletişimi, çevresel faktörler, aile iklimi, çocukların ve ergenlerin gelişimsel özellikleri gibi başlıklara değinerek önemli bilgiler sundu. Toplumsal olarak nereye yöneldiğimiz, neye rağbet ettiğimiz, nerede bulunup neyi talep ettiğimiz çok mühim. Yakındığımız pek çok hususta tek tek gösterdiğimiz davranışlar bütün bir toplumu oluştururken aynaya bakmamız zarurettir. Ailede başlayan iyilik hâli toplumun huzurudur. Çocukların gelişim özelliklerini öğrenip bilinçli adımlar atan aileler sayesinde tüm çocuklar güvende olabilir. Her adım bir sonrakinin öncüsü ve ilerlemenin koşuludur. Yürüyenlere, gayret edenlere, ilerleyip ve düşünüp gelişenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

04-12-202304-12-2023

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 18:35 - Görüntülenme: 234