Etiket Sonuçları: OkumaBayramı

Ock

1-B sınıfı öğretmeni Mustafa Şimşek ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

1-A sınıfı öğretmeni Suat Koçak ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

1-D sınıfı öğretmeni Cihan Özel ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

1-C sınıfı öğretmeni Yeliz Sarıkaya ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

1-B sınıfı öğretmeni Özlem Arslan ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

1-A sınıfı öğretmeni Semiha Çağlayan ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

1-D sınıfı öğretmeni Zühal Ulutaş ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

Minimini birlerin merakla bekledikleri okuma bayramları renkli neşelere sahne oldu. Dört şubede eğitim öğretim gören öğrencilerimiz kendi gruplarını kapsayan eğlencelere dâhil olarak, "ne mutlu, artık okuyorum" dediler.