1-D Sınıfı Okuma Bayramı

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar devam ediyor. 1-D sınıfı öğretmeni Cihan Özel ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler. Çok amaçlı salonumuzda gerçekleştirilen kutlamada öğrencilerimize madalyaları ve belgeleri takdim edildi. Emek ve sabır dolu bir dönemin ardından okuma yazmaya geçen öğrencilerini temaşa eden bir öğretmenin mutluluğu bütün yorgunlukları alıp götürüverir. Sınıflarımız biz öğretmenlerin evi gibidir. Sayısız çabayla ve bilinmeyen pek çok duyguyla bağlanırız oraya. Tatili, mesaisi, gecesi ve gündüzü olmayan bir emekle sınıflarımız için atar kalbimiz. Ne çok öğrencinin anısı sinmiştir sıralarımıza ve şimdi mini mini birler yeniden başlamanın adıdır adeta. Artık okullu olmuşlardı ve sınıflarımızı doldurmuşlardı. Bugün sevinçliler çünkü okuyorlar ve hep birden “yaşasın okulumuz” diyorlar. Artık okuyan, yazan ve kitaplara bizzat anlayarak dokunan sevimli çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Her birine bol kitaplı günler diliyoruz.

03-02-202403-02-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 03.02.2024 16:45 - Görüntülenme: 90