Etiket Sonuçları: SporSivas

Ock

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmalara katılan öğrencilerimizin başarılarıyla mutlu oluyoruz.

Ekm

29.09.2023 tarihinde 3-C sınıfı öğrencilerimiz Beden Eğitimi ve Spor dersini 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda antrenör eşliğinde işlediler.

Okul Sporları Fiziksel Etkinlik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği müsabakaları 32 okuldan 521 öğrencinin katılımıyla 4 Eylül Spor Vadisi Futbol Sahası’nda gerçekleştirildi.

Okul Masa Tenisi Takımımız müsabakalarda birincilik dâhil önemli dereceler elde ederek bizleri gururlandırdılar.

Bugünlerde derslerimizin yanı sıra işimiz gücümüz oyun ve açık hava etkinlikleri. Çünkü öğrencilerimizin oyuna, birlikte uyum içinde hareket etmeye, zihinlerini rahatlatmaya ve açık havaya ihtiyaçları var.

Spor Sivas Projesi etkinlikleri farklı alanlarda ilerliyor.

May

Okul Masa Tenisi Takımımız müsabakalarda dereceler elde ederek bizleri gururlandırdı.

May

Öğrencilerimiz katıldıkları Okullar Arası Jimnastik Müsabakaları’nda okulumuzu temsil ettiler.

May

Takım olarak katıldığımız okullar arası futbol turnuvasında yeni galibiyetlerle seviniyoruz.

May

Spor Sivas Projesi etkinlikleri farklı alanlarda ilerliyor.

4. sınıf öğrencilerimiz, Taha Akgül Spor Salonu'nda "Sportif Yetenek Taraması"na katıldılar.