Okullar Arası Karate Turnuvası İl İkinciliği

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar devam ediyor. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmalara katılan öğrencilerimizin başarılarıyla mutlu oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda “Okullar Arası Karate İl Birinciliği” turnuvası gerçekleştirilmiş ve yarışmaya çok sayıda öğrenci katılmıştı. Okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Nisa Nevşin Dinar, okullar arası karate turnuvasında kendi kategorisinde il ikincisi oldu. Bu güzel haberle birlikte nitelikli sporun bütünleştirici yönünü bir kez daha görmüş olduk. Öğrencimizi kutlayan Okul Müdürü Salih Sebahattin Karadağ, başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek Nisa Nevşin Dinar’a teşekkür etti. Bizler de sevgili öğrencimizi, değerli ailesini, antrenörlerini ve Sınıf Öğretmeni Sefa Asra’yı tebrik ediyoruz. Çocukların spor ile ilgilenmelerini ve bunu sistemli bir biçimde devam ettirmelerini her zaman olduğu gibi sevinçle karşılıyoruz. Çocukların spordaki aktiflikleri gelişim alanlarının tümüne olumlu katkılar sunuyor. Velilerimize özellikle rica ediyoruz, küçük yaşlardan itibaren çocuklarınızı spora yönlendirmeniz onlar için çok önemli kazanımlar sağlayacaktır.

10-01-202410-01-202410-01-2024

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 20:57 - Görüntülenme: 83