Etiket Sonuçları: Ziyaret

Ock

15 Ocak 2024 Pazartesi günü, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Birol Elmacıoğlu okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

23 Ekim 2023 Pazartesi günü, Sivas MEM Şube Müdürü Aytekin Karbeyaz okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

En küçüğünden en büyüğüne kadar tüm öğrencilerimizin kendilerini okula ait ve değerli hissetmeleri amacıyla güzel sürprizler yapılıyor.

May

Ev ziyaretleri aracılığı ile öğrencilerimizi aile ortamlarında gözlemlemeyi arzu ediyoruz.

20 Mart 2023 Pazartesi günü, Sivas MEM Şube Müdürü Mesut Kaş okulumuzu ziyaret etti.

Ara

3-D sınıfı öğrencilerimiz, Sınıf Öğretmeni Filiz Özen'in rehberliğinde Şehit Halil Kantarcı İşitme Engelliler İlkokulu Ortaokulu/Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Şbt

33. Vergi Haftası dolayısı ile 2-D sınıfı öğrencilerimiz Sivas Defterdarlığı'nı ziyaret ettiler.

Şbt

2-D sınıfı öğrencilerimiz Sivas İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.