Etiket Sonuçları: Çanakkale

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 109. yıl dönümü dolayısıyla, okul öncesi eğitim birimi olarak çeşitli eğitim etkinlileri yaptık.

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 109. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda emek dolu güzel bir program düzenlendi.

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 108. yıl dönümü dolayısıyla, okulumuzda program düzenlendi.

"Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü" dolayısı ile okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli eğitim etkinlikleri yapıldı.

23.03.2022 tarihinde, "Çanakkale Zaferi" konulu animasyon filmini izledik.

Çanakkale Zaferi'nin 107'inci yıl dönümü dolayısı ile okulumuzda program düzenlendi.

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 107'inci yıl dönümü dolayısıyla, okul öncesi eğitim birimi olarak bazı eğitim etkinlikleri yaptık.