Etiket Sonuçları: İngilizce

4. Sınıf İngilizce dersinde çocukların çok sevdiği mesleklerle ilgili konular renkli ve eğlenceli sunumlarla birlikte işlendi.

Şbt

İngilizce dersi üniteleri renkli, uygulamalı ve farklı etkinliklerle birlikte öğrencilerimizin katılımı esas alınarak işlenmeye devam ediliyor.

Okulumuzun giriş katında “İngilizce Sokağı” oluşturuldu.

Ock

İngilizce öğretim seferberliği doğrultusunda okulumuzda ders birleştirme etkinliği uygulandı.

Ara

İngilizce dersinde renkler konusu cıvıl cıvıl ve eğlenceli sunumlarla birlikte işlendi.

Kas

2. Sınıf İngilizce dersinin "Friends" adlı ikinci ünitesinin  "Selamlama (Greeting)" konusu uygulamalı olarak işlendi.

Ekm

Okulumuzda farklı ülkeler ve milliyetlere mensup üniversite öğrencilerini ağırladık.

Ekm

4. Sınıf İngilizce dersinin "Nationality" adlı ikinci ünitesinin  "Ülkeler ve Milliyetler (Countries and Nationalities)" konusu uygulamalı olarak işlendi.

Eyl

İngilizce Öğretmeni Özlem Emine Yıldız, çocuklar İngilizce dersini daha başından sevsinler ve yakınlık hissetsinler diye renkli bir köşe hazırlamış.

May

2. Sınıf İngilizce dersinin 9'uncu ünitesi olan "Fruits/Meyveler" konusu uygulamalı olarak işlendi.

Nis

"IN MY CITY/Şehrimdeki Yapılar" konusu şehirdeki önemli yapıların maketler eşliğinde tanıtılmasını sağlamıştı. Her biri emekle hazırlanan ve beğeni kazanan bu maketler daha çok kişinin görebilmesi için 07.04.2022 tarihinde okulumuzda sergilendi.

Nis

Üçüncü sınıf İngilizce dersinin yedinci ünitesi oldukça renkli, eğlenceli ve emek dolu bir uygulamayla işlendi.

Şbt