Kur’an-ı Kerim Kursu ve Cami Ziyareti

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar değerler eğitimi ile devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü arasında imzalanan protokol gereğince geçen yıllarda okulumuzda açılan ve yoğun talep gören Değerler Eğitimi ve Kur’an-ı Kerim, İtikat, İbadet, Siyer, Ahlâk konulu kurs bu yıl da açılmıştı. Velilerin onaylı izinleri ile kursa katılan öğrencilerimiz belirlenen program doğrultusunda İl Müftülüğü personeli tarafından eğitime alınıyorlar. Okulumuzda devam eden kursta zaman zaman farklı mekânlardan da istifade ediliyor. Okulumuzun hemen karşısında yer alan Hayırseverler Cami kurs öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi. Eğitmenlerin rehberliğinde düzenlenen ziyarette çeşitli bilgiler pekiştirilmiş oldu.

10-12-202310-12-202310-12-2023

Yayın: 10.12.2023 - Güncelleme: 10.12.2023 21:31 - Görüntülenme: 120