Okul Güvenlik Tedbirleri ve Yan Bahçe Kapısı Yenileme

Okulumuzun yan bahçe kapısı Sivas Belediyesi’nin katkılarıyla yenilendi.

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar fiziki iyileştirmeler ile devam ediyor. Okulumuzda güvenlik ile ilgili risk oluşturan durumlar tespit edilerek sırayla düzeltilmeye çalışılıyor. Ana giriş kapısını kullanmaksızın bahçe yan kapısının altından ve üstünden geçmeye çalışanları korumak için yeni bir kapı yapılması kararlaştırılmıştı. Okulumuzun yan bahçe kapısı Sivas Belediyesi’nin katkılarıyla yenilendi. Kapının zemine bitişik ve yüksek yapılmasıyla öğrencilerin teneffüslerde bahçe dışına çıkışları engellenmiş olacak. Yaklaşık altı ay gibi bir zaman diliminde okul ile ilgili tespit edilen güvenlik tedbirleri ardı ardına gerçekleştiriliyor. Okul yönetiminin girişimleri ve kurumların desteği ile hayata geçirilen güvenlik tedbirlerinde emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 19:16 - Görüntülenme: 70