Sıfır Atık Yarışması Sonuçlandı

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde okul içinde duyurulan yarışma ile “Sıfır Atık” konusuna dikkat çekilmesi amaçlanmıştı. Atık malzemelerden hazırlanan ürünler değerlendirme kurulu tarafından incelendi ve oy çokluğu ile 3-C sınıfı öğrencisi Zeynep Kurtoğlu birinci seçildi. Atık tül kumaşlarından yapılan paspas geri dönüşümün somut, kullanılabilir ve işe yarayan yönünü hepimize göstermiş oldu. Öğrencimizin ödülü Okul Müdürü Salih Sebahattin Karadağ tarafından kendisine takdim edildi. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.

09-03-202409-03-202409-03-2024

Yayın: 09.03.2024 - Güncelleme: 09.03.2024 18:51 - Görüntülenme: 112