Etiket Sonuçları: 23Nisan

Nis

23 Nisan 2024 tarihinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı’nı icra ettik.

Nis

Okul öncesi eğitim biriminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çeşitli eğitim etkinlikleri ve eğlenceli uygulamalar düzenlendi.

Nis

Millî Mücadele’nin ve milletin egemenliğinin vatanın kalbinde, Ankara’da yer alan mührü; Türkiye Büyük Millet Meclisi 104 yaşında…

May

28 Nisan 2023 tarihinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı’nı icra ettik. Hava muhalefeti nedeniyle bugün yapılması uygun görülen programa çok sayıda öğrenci, veli ve çevre sakinleri katıldı.

May

24 Nisan’dan itibaren okul öncesi eğitim biriminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çeşitli eğitim etkinlikleri ve eğlenceli uygulamalar düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı okul bahçemizde coşkuyla icra edildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okul öncesi eğitim sınıfında çeşitli kutlama etkinlikleri yapıldı.

Nis

1-B Sınıf Öğretmeni Sevgi Bircan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ailelerin desteğini alarak sınıfında "Atatürk Köşesi" oluşturdu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sınıflarımızda yaptığımız süslemeler bu sene daha özenli bir şekilde hazırlandı.