Etiket Sonuçları: Sağlık

Nis

Millî Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde görevli Uzman Diyetisyen öğrencilerimize yönelik eğitim semineri düzenledi.

Nis

7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası çok önem verdiğimiz bir hafta ve ara tatil ile bayram nedeniyle etkinliklerimizi biraz gecikmeli olarak yapmaya gayret ettik.

Nis

Çocukların ve gençlerin beden ve ruh sağlığı topyekun bir sorumluluklar dizisi gibi. Bu sorumluluk tek tek her birimizi kapsıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli Diş Hekimi tarafından öğrencilerimize diş sağlığı ve bakımı konularında bilgilendirme semineri verildi.

Ara

Okul sağlığı eğitimleri ve uygulamaları çeşitlenerek devam ediyor.

Ara

2-A sınıfını ziyaret eden stajyerlerimiz öğrencilerimizin seviyelerine göre görsel destekler kullanarak, video ve şarkılar eşliğinde eğitimlerini gerçekleştirdiler.

İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde öğrencilerimizin sağlık taramaları gerçekleştirildi.

Nis

7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası çok önem verdiğimiz bir hafta ve ara tatil nedeniyle etkinliklerimizi biraz öne çekerek yapmaya gayret ettik.

Nis

Öğrencilerimizin evde hazırlanan sağlıklı gıdalarla beslenmelerinin önemli olduğunu düşünüyoruz. 1-B sınıfımız uygulamalı bir etkinlik düzenleyerek bu konuda farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Ock

Okul öncesi eğitim öğrencilerimizin gelişim raporları hazırlanarak diğer çalışmalarla birlikte renkli paketlere konularak 21 Ocak 2022 tarihinde çocuklarımıza sunuldu.

Ock

"Sağlıklı Beslenme" konusunu gündeme getiren çeşitli çalışmalar aracılığıyla sınıf eğitimleri verildi.