Etiket Sonuçları: Yeşilay

Nis

“Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması” ile ilgili öğrencilerimiz tarafından yapılan resimler ve yazılan şiirler değerlendirme komisyonunda belli ölçütlere göre incelendi.

Okul öncesi eğitim sınıfımızda Yeşilay Haftası (1-7 Mart)  ile ilgili çeşitli etkinliklere yer verildi.

May

"SİGARA BIRAKMA KAMPANYASI" adıyla çağrıda bulunan Yeşilay Kulübümüz el ilanları ve afişler hazırlayarak ailelere seslendi.

17.03.2022 tarihinde okul öncesi eğitim sınıfımızı ziyaret eden Psikolojik Danışman Handan Kızılay, Yeşilay TBM eğitimleri kapsamında yer alan içerikleri öğrencilerimizle paylaştı.

3-B sınıfı öğrencilerimiz, Yeşilay Haftası münasebetiyle "Karagöz ve Hacivat" gösterisi hazırladılar.