Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması Okul Birincileri Belirlendi

Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar devam ediyor. Çocukların ve gençlerin sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi’ sürüyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmeleri sistemli yürütülmesi gereken çok önemli bir konudur. Proje kapsamında Türkiye genelinde ‘bağımlılık’ konulu kapsamlı bir yarışma düzenlenmektedir. Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde her sene düzenlenen “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması” ile ilgili öğrencilerimiz tarafından yapılan resimler ve yazılan şiirler değerlendirme komisyonunda belli ölçütlere göre incelendi. Yapılan değerlendirmeler neticesinde okul birincilerimiz belli oldu. 4-A sınıfı öğrencisi Zeynep Yuvacı’nın yazdığı şiir ile 2-D sınıfı öğrencisi Osman Kürşad Karaoğlan’ın yaptığı resim okul birincisi seçildi. Dereceye giren öğrencilerimiz Okul Müdürü Salih Sebahattin Karadağ’ın takdimi ile ödüllendirildi. Öğrencilerimizi, ailelerini ve değerli öğretmenlerimizi tebrik ederken, yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza özellikle teşekkür ediyoruz.

01-04-202401-04-202401-04-2024

Yayın: 01.04.2024 - Güncelleme: 01.04.2024 10:52 - Görüntülenme: 49