Etiket Sonuçları: İstiklalMarşı

12 Mart 2024 tarihinde 4-C Sınıf Öğretmeni Osman Yılmaz’ın yönetiminde düzenlenen program, İstiklâl Marşımızı ve Mehmed Âkif Ersoy’u anmamıza vesile oldu.

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmed Âkif Ersoy’u Anma Günü dolayısı ile okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

07 Mart 2024 Perşembe günü, okulumuzun çok amaçlı salonunda “İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması” düzenlendi.

İstiklâl Marşımızın 102. Yılı Etkinlikleri bağlamında, 15 Mart 2023 tarihinde okulumuzun çok amaçlı salonunda "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmed Âkif Ersoy'u Anma Günü dolayısı ile okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

17 Mart 2022 Perşembe günü, 3-C sınıfımızda İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü'nün 101'inci yıl dönümü dolayısıyla pano çalışmaları ve çeşitli etkinlikler yapıldı.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü'nün 101'inci yıl dönümü dolayısıyla hafta boyunca okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli eğitim etkinlikleri yapıldı.