Demokrasi, İnsan Hakları, Yurttaşlık ve Çocuk Hakları Kulübümüz ile Masum Umutlar Topluluğu ortak bir kampanya düzenleyerek çocukların yüzünde tebessüm olmaya karar verdiler.

Kütüphaneler Haftası Okul Koordinatör Öğretmeni Özgür Özdemir, okulumuzda yürüttüğü faaliyetlerle çocukların kitap sevgisini daha da çoğaltmaya çalışıyor.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla okul öncesi eğitim biriminde tiyatro ile ilgili farkındalık etkinliği uygulandı.

Rehberlik Servisi, hazırladığı pano çalışmalarıyla öğrencilerimizin gelişim alanlarına katkı sunuyor.

24.03.2022 tarihinde, dördüncü sınıf öğrencilerimize yönelik olarak, "Birey ve Aileler İçin Afet Bilinci Eğitimi" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Orman Haftası dolayısıyla, okul öncesi eğitim biriminde çeşitli eğitim etkinlikleri yapıldı.

23.03.2022 tarihinde Dörteylül Mahalle Muhtarı Numan Kaya misafirimiz oldu.

23.03.2022 tarihinde, "Çanakkale Zaferi" konulu animasyon filmini izledik.

21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

"Sivas İçin Kitap Vakti" adlı projeyle ilgili okuma etkinliklerimiz belirlenen plan doğrultusunda devam ediyor.

Çanakkale Zaferi'nin 107'inci yıl dönümü dolayısı ile okulumuzda program düzenlendi.

4-A sınıfı öğrencilerimiz 18.03.2022 tarihinde, Sınıf Öğretmeni Semiha Çağlayan'ın rehberliğinde Uygulamalı Trafik Eğitimi'ne katıldılar.

Öğretmenimiz Fatih Mehmet Başar, sınıfına davet ettiği farklı mesleklere mensup değerli isimleri öğrencileriyle birlikte misafir ediyor.

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 107'inci yıl dönümü dolayısıyla, okul öncesi eğitim birimi olarak bazı eğitim etkinlikleri yaptık.

17.03.2022 tarihinde okul öncesi eğitim sınıfımızı ziyaret eden Psikolojik Danışman Handan Kızılay, Yeşilay TBM eğitimleri kapsamında yer alan içerikleri öğrencilerimizle paylaştı.