May

Trafik ve İlk Yardım Haftası dolayısı ile ilgili okul öncesi eğitim öğrencilerimizle birlikte çeşitli eğitim etkinlikleri yaptık.

May

Psikolojik Danışman Handan Kızılay, “Öfke Kontrolü” adlı pano çalışması ile öğrencilerimizin yanı sıra her birimize ipuçları sundu.

May

Okul öncesi eğitim sınıfımızda “Sinema Kepenek” adlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

May

1-C ve 1-D sınıfı öğrencilerimiz el ele vererek tutmuşlar Sivas Şehir Müzesi’nin yolunu.

Nis

4-D Sınıfı Öğretmeni Filiz Özen, öğrencilerini uygulamalı trafik eğitimiyle buluşturdu.

Nis

Sınıf Öğretmeni Pelin Kutlu ve 3-A sınıfı öğrencileri bir hayal kurmuşlar ve bu hayali somut olarak görebilmek için “Hayalimdeki Okulum Proje Sergisi” ile ürünlerini sergilemeye karar vermişler.

Nis

Sınıf Öğretmeni Özgür Özdemir ve 3-C sınıfı öğrencilerimiz Uygulamalı Trafik Eğitimi’ne katıldılar.

Nis

4-A ve 4-B sınıfı öğrencilerimiz müzelerin zengin öğrenme ortamına dâhil oldular.

Nis

3-D ve 4-C sınıfı öğrencilerimiz Paşabahçe Mesire Alanında doğayla iç içe neşeli bir gün geçirdiler.

Nis

Millî Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde görevli Uzman Diyetisyen öğrencilerimize yönelik eğitim semineri düzenledi.

Nis

23 Nisan 2024 tarihinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı’nı icra ettik.

Nis

Okul öncesi eğitim biriminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile çeşitli eğitim etkinlikleri ve eğlenceli uygulamalar düzenlendi.

Nis

Millî Mücadele’nin ve milletin egemenliğinin vatanın kalbinde, Ankara’da yer alan mührü; Türkiye Büyük Millet Meclisi 104 yaşında…

Nis

3-D sınıfı öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinin “bitkilerin yaşam döngüsü” konusunu bir dizi deney ve gözlem etkinliği ile bütünleştirerek ele aldılar.

Nis

7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası çok önem verdiğimiz bir hafta ve ara tatil ile bayram nedeniyle etkinliklerimizi biraz gecikmeli olarak yapmaya gayret ettik.