2-D Sınıf Öğretmeni Zühal Ulutaş, Nevruz Bayramı ile ilgili güzel bir sınıf etkinliği düzenledi.

4-D sınıfı öğrencilerimiz geçtiğimiz günlerde Şems-i Sivasî İl Halk Kütüphanesi’ne ziyarette bulundular.

3-D sınıfı öğrencilerimiz için Ramazan’ın esintisini hissetsinler diye “Karagöz ve Hacivat” gösterisi düzenlendi.

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 109. yıl dönümü dolayısıyla, okul öncesi eğitim birimi olarak çeşitli eğitim etkinlileri yaptık.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından,  “TBM (Bağımlılıkla Mücadele) Eğitimi” semineri düzenlendi.

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 109. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda emek dolu güzel bir program düzenlendi.

4. Sınıf İngilizce dersinde çocukların çok sevdiği mesleklerle ilgili konular renkli ve eğlenceli sunumlarla birlikte işlendi.

12 Mart 2024 tarihinde 4-C Sınıf Öğretmeni Osman Yılmaz’ın yönetiminde düzenlenen program, İstiklâl Marşımızı ve Mehmed Âkif Ersoy’u anmamıza vesile oldu.

Psikolojik Danışman Handan Kızılay, “Sorumluluk” konulu, görsel destekli ve faydalı mesajlar içeren pano ile küçük öğrencilerimizin dikkatini çekmeyi amaçladı.

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmed Âkif Ersoy’u Anma Günü dolayısı ile okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

4-D Sınıf Öğretmeni Filiz Özen, Ramazan ayına girdiğimiz bu özel günde “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” bağlamında mâni geleneğini bizlerle buluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde okul içinde duyurulan yarışma ile “Sıfır Atık” konusuna dikkat çekilmesi amaçlanmıştı.

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısı ile 08.03.2024 Cuma günü okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kemal Demetçiçek okulumuz öğrencilerine depremden korunma yolları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

07 Mart 2024 Perşembe günü, okulumuzun çok amaçlı salonunda “İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması” düzenlendi.