Şbt

Psikolojik Danışman Handan Kızılay, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” adlı görsel destekli sade pano ile küçük öğrencilerimizin dikkatini çekmeyi amaçladı.

Şbt

Öğle grubu öğrencilerimiz ailelerinin desteği ile artık materyalleri kullanarak ilgi çekici ve eğlenceli farklı oyuncaklar ürettiler.

Şbt

05.02.2024 tarihinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başı “Öğretmenler Kurulu Toplantısı” yapıldı.

Ock

Gerek okul yönetimindeki değişiklikler gerekse logomuzun yenilenmesi internet sitemizde bir dizi güncelleme çalışması yapmamızı sağladı.

Ock

19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerine kavuşan heyecanlı öğrencilerimiz yarıyıl tatiline girmiş oldular.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonu itibariyle okul öncesi eğitim sınıfı öğrencilerimizin gelişim raporları hazırlandı.

Ock

Öğrencilerimizin pek çoğu ilk kez tanıştıkları viyola enstrümanı ile sesin güzelliğine şahit oldular.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” bağlamında, okul öncesi eğitim sınıfında “Etkileşimli Hikâye Etkinlikleri” devam ediyor.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” bağlamında, Araştırmacı-Yazar ve Şair Ayşe Benek Kaya okulumuzda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ock

1-B sınıfı öğretmeni Mustafa Şimşek ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

1-A sınıfı öğretmeni Suat Koçak ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

“Bakalım sırada hangi etkinlikler var?” diye sormuştuk ve 2-D Sınıfı bu defa “Sınıf Sineması” ile bizlere karşılık verdi.

Ock

1-D sınıfı öğretmeni Cihan Özel ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu, Hedef Sivas ve Dönem Sonu Etkinlikleri gibi projeler dikkate alınarak “Bezirgânbaşı ve Hacıyatmaz” oyunları oynandı.

Ock

Okulumuzun yan bahçe kapısı Sivas Belediyesi’nin katkılarıyla yenilendi.