Ock

“2-D Sınıfı Bilgi Yarışması” adlı etkinlik ile öğrencilerin eğlenerek öğrenmeleri ve grup halinde karar alabilmeleri amaçlandı.

Ock

15 Ocak 2024 Pazartesi günü, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Birol Elmacıoğlu okulumuzu ziyaret etti.

Ock

Okul öncesi eğitim sınıfımızda güneş ve rüzgâr enerjisi, elektrik ve su tasarrufu, doğaya saygı, çevreye dost enerji, eğitici videolar, çizgi çalışmaları, grup etkinlikleri vb. derken pek çok konuda faaliyetler yaptık.

Ock

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi, sık sık hazırladığı panolar ile çeşitli konulara dikkat çekiyor.

Ock

1-C sınıfı öğretmeni Yeliz Sarıkaya ve velileri, okumayı yazmayı öğrenen çocuklarımızı mutlu etmek için bir dizi etkinlik düzenlediler.

Ock

112 Acil Yardım personeli tarafından sınıflarımızda bilgilendirme eğitimi verildi.

Ock

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmalara katılan öğrencilerimizin başarılarıyla mutlu oluyoruz.

Ock

05.01.2024 tarihinde Psikolojik Danışman Handan Kızılay faydalı bir uygulama gerçekleştirdi.

Ock

Daha önceki yıllarda olduğu gibi okul internet sitemizin işletimi ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere okul müdürlüğünce “İnternet Sitesi Yayın Ekibi” oluşturulmuştur.

Ara

Bir yılın daha sonuna gelmişken gözlerimizi kapatıp şöyle bir düşünmek istiyor gönlümüz. Aslında bir nevi değerlendirme vakti diyebiliriz bu hâle…

Ara

28 ve 29 Aralık 2023 tarihleri arasında iki gün süren önemli bir eğitime dâhil olduk.

Ara

HEDEF ve MİRAS Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar aile eğitimleriyle devam ediyor.

Ara

Okul öncesi eğitim sınıfımızda stajını yapan stajyer öğrencimizin uygulama projelerine dâhil olduk.

Ara

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi hazırladığı pano ile önemli bir konuya dikkat çekti.

Ara

Yine geldi Aralık ayının o haftası, 20’sinden 27’sine günler Mehmed Âkif Ersoy’a ayarlı. Bizim için hüzünlü bir hafta ve her sabah adımlarımıza eşlik eden şairimizle birlikte yürüyoruz okul yolunda.