Ara

Öğrencilerimize afet farkındalık bilinci kazandırmak ve olası afet durumlarında yapılması gerekenleri öğrenmelerini sağlamak amacıyla eğitimler verildi.

Ara

22 Aralık 2023 Cuma günü 13.00-15.00 saatleri arasında, okulumuz çok amaçlı salonunda “İlk Yardım Veli Farkındalık Semineri” düzenlendi.

Ara

Öğrencilerimize “akran zorbalığı” hakkında bilgi vermek için okulumuzu ziyaret eden polisler yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Ara

4-D sınıfı öğrencilerimiz şehrimizin önemli tarihî konakların biri olan Abdi Ağa Konağı’nı ziyaret ettiler.

Ara

Çocuklara yerli malı kullanma bilincini kazandırmak, millî üretim kavramına aşinalık sağlamak, Türk malı ürünleri tanımak ve tasarruflu olmanın önemini hissettirmek için çeşitli etkinlikler yaptık.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen “çocuk hakları” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Ara

Psikolojik Danışman Handan Kızılay ve CÜ Stajyer Öğrencileri bu kez “empati” temasına yönelik uyguladıkları etkinlikler ile okul öncesi eğitim sınıfımıza misafir oldular.

Ara

HEDEF ve MİRAS Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar sanat teması ile devam ediyor.

Ara

Okulumuzda devam eden kursta zaman zaman farklı mekânlardan da istifade ediliyor.

Ara

Psikolojik Danışman Handan Kızılay, “Kişisel Temizlik” adlı pano ile öğrencilerimize temizlik konusunda görsel destekle hatırlatmalar sundu.

Ara

4-D Sınıf Öğretmeni Filiz Özen, öğrencileriyle birlikte okulumuzun hemen yanı başında bulunan Millet Bahçesi’nde çevre etkinliği gerçekleştirdi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli eğitim etkinlikleri yapıldı.

Ara

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından, “Akran Zorbalığı - Çocuk ve Ergen Gelişim Dönemleri” konularında aile eğitim semineri düzenlendi.

Kas

HEDEF ve MİRAS Projesi kapsamında planladığımız çalışmalar özel bir günün neşesiyle devam etti.