Okul öncesi eğitim sınıfımızda Yeşilay Haftası (1-7 Mart)  ile ilgili çeşitli etkinliklere yer verildi.

Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısı ile çocukların ilgisini çekecek, net ve ilginç bilgiler sunan güzel bir pano hazırlandı.

Deneyler öğrencilik yıllarımızda belki de en çok merak ettiğimiz ve aklımızda kalan konuların baş sıralarında yer alır.

Şbt

4-D Sınıf Öğretmeni Filiz Özen, ÇEDES Projesi etkinlikleri bağlamında 23 Şubat 2024 tarihinde “Berat Kandili” ile ilgili bir program düzenledi.

Şbt

Öğrencilerimize diş sağlığı ve bakımı konularında bilgilendirme semineri verildi.

Şbt

Psikolojik Danışman Handan Kızılay, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” ile ilgili sınıf eğitimlerinde bu defa okul öncesi eğitim sınıfımızı ziyaret etti.

Şbt

İngilizce dersi üniteleri renkli, uygulamalı ve farklı etkinliklerle birlikte öğrencilerimizin katılımı esas alınarak işlenmeye devam ediliyor.

Şbt

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından, “Psikolojik Sağlamlık - Tek Ebeveynlik ve Çocuklara Etkisi” konularında aile eğitim semineri düzenlendi.

Şbt

Okul Öncesi Eğitim Birimi öğrencilerimize Barış Manço’yu tanıtmak için çeşitli etkinlikler ve pano düzenlemeleri yaptık.

Şbt

Psikolojik Danışman Handan Kızılay, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” adlı görsel destekli sade pano ile küçük öğrencilerimizin dikkatini çekmeyi amaçladı.

Şbt

Öğle grubu öğrencilerimiz ailelerinin desteği ile artık materyalleri kullanarak ilgi çekici ve eğlenceli farklı oyuncaklar ürettiler.

Şbt

05.02.2024 tarihinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başı “Öğretmenler Kurulu Toplantısı” yapıldı.

Ock

Gerek okul yönetimindeki değişiklikler gerekse logomuzun yenilenmesi internet sitemizde bir dizi güncelleme çalışması yapmamızı sağladı.

Ock

19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerine kavuşan heyecanlı öğrencilerimiz yarıyıl tatiline girmiş oldular.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonu itibariyle okul öncesi eğitim sınıfı öğrencilerimizin gelişim raporları hazırlandı.