Ock

"Sağlıklı Beslenme" konusunu gündeme getiren çeşitli çalışmalar aracılığıyla sınıf eğitimleri verildi.

Ock

Eğitimde FATİH Projesi altyapı hizmetleri kapsamında okulumuzda çeşitli teknik işlemler yapıldı.

Ock

2020 yılı için yapılan değerlendirmede en çok atık pil toplayan okul olarak birinci seçildik.

Ock

Minimini birlerin merakla bekledikleri okuma bayramları renkli neşelere sahne oldu. Dört şubede eğitim öğretim gören öğrencilerimiz kendi gruplarını kapsayan eğlencelere dâhil olarak, "ne mutlu, artık okuyorum" dediler.

Ock

14 Ocak 2022 tarihinde "Enerji Verimliliği Haftası Kutlama Programı" düzenlendi.

Ock

"Yarınları Düşün, Enerjini Doğru Kullan!" adlı resim yarışması neticelendi.

Ock

Okulumuzda "Enerji Verimliliği Haftası" ile ilgili hazırlıklar günler öncesinden başladı.

Ock

Salgın hastalık tedbirleriyle birlikte hayatımıza yoğun biçimde dahil olan kişisel hijyen uygulamaları bu defa da sınıf eğitimleri şeklinde gündemimize geldi.

Ock

Sefa Asra ve Semiha Çağlayan öğretmenlerimizin yakın tarihlere denk gelen doğum günleri dolayısıyla kendilerine hoş bir sürpriz yapıldı.

Ock

Okul sağlığı eğitimleri ve uygulamaları çeşitlenerek devam ediyor.

Ock

Kadıburhaneddin İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı projelerden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı ziyaret ettik.

Ock

30.12.2021 tarihinde okulumuza davet ettiğimiz 15 Temmuz Gazisi Mehmet Halıcı ile söyleşi gerçekleştirdik.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nün 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü ile ilgili "Anma Etkinlikleri" doğrultusunda yapılmasını planladığı etkinlikler devam ediyor.

Ock

Mehmed Âkif Ersoy'u hatırlamak için bu defa bir sergiyle öğrencilerimizin karşısına çıktık.

Ock

Öğretmenlerinin çağrısına uyan öğrencilerimiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü ile ilgili resim çalışmalarını gerek okulda ve gerekse evlerinde sürdürdüler.