3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, 03.03.2022 tarihinde sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde sinema gezisine katıldılar.

4-B sınıfı öğrencilerimiz, ihtiyaçlarını gözden geçirerek farklı fikirler üzerinde düşünmüşler taşınmışlar ve icatlarını tasarlamışlar.

Okul öncesi eğitim sınıfımızda aşamalı ve ayrıntılı bir çalışma yaptık.

Fatih Mehmet Başar öğretmenimizin doğum günü dolayısıyla kendisine hoş bir sürpriz yapıldı.

Rehberlik Servisi, belli aralıklarla hazırladığı pano çalışmalarına devam ediyor.

Şbt

33. Vergi Haftası dolayısı ile 2-D sınıfı öğrencilerimiz Sivas Defterdarlığı'nı ziyaret ettiler.

Şbt

2-D sınıfı öğrencilerimiz Sivas İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Şbt

Sivas İçin Kitap Vakti etkinliği bağlamında rutin olarak devam eden okuma faaliyetlerimizde öğrencilerimiz hep birlikte kitap okudular.

Şbt

İngilizce dersi üniteleri renkli, uygulamalı ve farklı etkinliklerle birlikte öğrencilerimizin katılımı esas alınarak işlenmeye devam ediliyor.

Şbt

Okul Rehberlik Servisi 18.02.2022 tarihinde, okul öncesi eğitim sınıfı öğrencilerimize yönelik olarak önemli bir konuda eğitim faaliyeti gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuzda "Sıfır Atık ve Çevre" ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

"Etkili İletişim" önemli bir konu. Hele de işimiz eğitim olunca iletişimin türlü türlü hâllerine tanık olduğumuz kadar etkili ve doğru iletişime de ihtiyaç duyuyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı tüm öğretmenlere ve idari personele başarı belgesi verdi.

Şbt

4-C Sınıf Öğretmeni Fatih Mehmet Başar'ın sınıfında yaptığı yenilikler başarılı bulundu.

Şbt

Okulumuzun 4-B sınıfında eğitim öğretim gören sevgili öğrencimiz Zeynep Balta ikincilik madalyasıyla bizleri bir kez daha gururlandırdı.