17 Mart 2022 Perşembe günü, 3-C sınıfımızda İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi.

4. Sınıf İngilizce dersinde çocukların çok sevdiği mesleklerle ilgili konular renkli ve eğlenceli sunumlarla birlikte işlendi.

4. sınıf öğrencilerimiz, Taha Akgül Spor Salonu'nda "Sportif Yetenek Taraması"na katıldılar.

3-C sınıfı öğrencileri deyimleri öğrenirken eğlenceli bir uygulama gerçekleştirdiler.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü'nün 101'inci yıl dönümü dolayısıyla pano çalışmaları ve çeşitli etkinlikler yapıldı.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü'nün 101'inci yıl dönümü dolayısıyla hafta boyunca okul öncesi eğitim sınıfımızda çeşitli eğitim etkinlikleri yapıldı.

3-D Sınıf Öğretmeni Cihan Özel, öğrencilerimize örnek olacak, ufuklarını genişletecek ve farkındalık düzeylerini arttıracak güzel bir çalışma hazırladı.

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısı ile okulumuzda ilginç bir pano çalışması yapıldı.

Sivas İçin Kitap Vakti etkinliği bağlamında rutin olarak düzenlenen okuma faaliyetleri evlerde de devam ediyor.

Karda oynamak, kar ile anlaşmak ve yola onunla devam etmek Sivas'ın özünde var olan bir hâldir...

2-A ve 2-B sınıfı öğrencilerimiz, 10 Mart 2022 tarihinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde önemli bir eğitime katıldılar.

4-C sınıfı öğrencileri, meslekleri tanımak için aile katılımlı bir etkinlikle bakış açılarını geliştiriyorlar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile okulumuzdaki öğretmenler bir araya gelerek sohbet ettiler.

3-B sınıfı öğrencilerimiz, Yeşilay Haftası münasebetiyle "Karagöz ve Hacivat" gösterisi hazırladılar.

04.03.2022 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" okulumuzda da gerçekleştirildi.